العربی English Tico Foods
Tico Foods

جمعه  ۱۰ آذر ۱۴۰۲


آشنایی با گروه شرکت های تروند

تاریخچه:

شرکت کشت و صنعت تروند که یکی از واحدهای تولیدی و بازرگانی تروند می‌باشد، که در سال 1373 تاسیس گردید و از سال 1382 با هدف تولید مواد غذایی مغذی و سالم و کاهش ضایعات در صنعت کشاورزی شروع به فعالیت کرد و محصولات خود را که شامل سبزیجات و میوه‌جات فریز شده و فرنچ فرایز ( سیب زمینی نیمه سرخ شده منجمد ) می‌باشد با نام تجاری « تیکو » وارد بازار کرد.

این شرکت با ظرفیت تولیدی 2.5 تن در ساعت محصول فریز شده، علاوه بر اینکه به صنعت کشاورزی رونق خاصی بخشیده و فرصت‌های شغلی زیادی ایجاد کرده است، این امکان را نیز فراهم کرده است که مصرف کنندگان در تمامی فصول سال به مواد غذایی سالم و مغذی و نیمه آماده دسترسی داشته باشد.

شرکت کشت و صنعت تروند، با تهیه بذر با کیفیت و مناسب تولید، کشت آنها در مزارع شرکت و با نظارت مهندسین کشاورزی مجرب، از مواد اولیه با استاندارد کیفی بالا در خط تولید خود استفاده نموده و با سیستم نظارت بر دریافت مواد اولیه سالم و با کیفیت عمل می‌کند.

ماشین آلات خط تولید این شرکت شامل خطوط آماده سازی سبزیجات و میوه‌جات مختلف و نیز مراحل فرآوری آنها می‌باشد، ساخت کشور هلند می‌باشد که قابلیت تولید سبزیجات نیمه پخته منجمد شده و نیز محصولات نیمه سرخ شده منجمد را دارد.

سالن‌ها و مراحل تولید این مجموعه نیز بر اساس استاندارد اروپا طراحی شده است و تمامی مراحل تولید تحت نظارت شرکت مشاوره شیندلر هلند انجام می‌پذیرد. متخصصین مجرب کنترل کیفیت، محصول را در تمامی طول پروسس، از دریافت محصول تا تحویل به انبار، مورد بررسی قرار می‌دهند تا محصول نهایی مطابق استانداردهای مدون باشد.

حضور کارشناسان و نیروی انسانی کارآمد در تولید، کنترل کیفیت و تحقیق و توسعه، آموزش و نظارت بر کیفیت در مراحل مختلف و کنترل نقاط بحرانی تولید، ضامن بهبود مستمر کیفیت و کاهش خطای تولید است.

کلیه محصولات این شرکت علاوه بر نظارت مسئولین داخلی شرکت، با نظارت مستقیم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تولید می‌شود.

محصولات این شرکت با تکنولوژی برتر انجماد که سیستم IQF می‌باشد، فریز می‌گردد که این نوع انجماد برخلاف روش‌های دیگر، بسیار سریع انجام شده و از بلوری شدن آب درون مواد غذایی در حین انجماد، جلوگیری می‌کند و در نتیجه آن، بافت سلولی درون مواد غذایی، سالم می‌ماند و در هنگام مصرف و خارج شدن از انجماد، ظاهر و رنگ خود را کاملا حفظ می‌کند. همچنین ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز در حد تازه محفوظ می‌ماند.

به دلیل حساسیت محصولات به دما و کنترل کیفیت محصول تا مرحله تحویل به مشتریان، این شرکت خود تصمیم به توزیع و فروش محصولات تولیدی خود در یکی از شرکت‌های زیر مجموعه گروه تروند، که همان شرکت بازرگانی تروند می‌باشد، گرفته است.

واحد توزیع و فروش محصولات، با در اختیار گرفتن سردخانه‌های مستقر در شهر تهران، تعداد زیادی ناوگان مجهز به سرد خانه و پرسنل کار آزموده و نیز نمایندگی در استان‌های مختلف کشور، تلاش می‌کند تا نیاز مشتریان خود را در هر کجای ایران، در اسرع وقت و با کیفیت بالا برآورده سازد.

شرکت کشت و صنعت تروند، به تنها به بازار داخلی، که به بازارهای جهانی می‌اندیشد و قصد آن دارد که محصولات طبیعی و ناب کشاورزی ایران را با صنعت تولیدی صحیح و با کیفیت، به آنسوی مرزها بفرستد تا اینگونه کمکی به چرخه اقتصادی ایران نماید.

 

دستور تهیه تیکو

نخود سبز فرانسوي

برای محصول: نخود سبز

نخود سبز

مواد لازم :

كره                                              100 گرم

كاهو                                            350 گرم

پياز مكعبي خام و منجمد تي كو             100 گرم

نخود سبز تي كو                              500 گرم

آب                                             به مقدار لازم

نمك و فلفل                                    به مقدار لازم

قند                                             به مقدار لازم

طرز تهيه :

كره را در قابلمه ريخته و بعد از اينكه آب شد، نخود سبز منجمد تي كو را كه قبلا" از فريزر خارج كرده و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته ايد، درون قابلمه ريخته زير شعله ملايم تفت دهيد. پس از پانزده دقيقه يك ليوان آب جوش، كاهوي خرد شده، پياز مكعبي خام و منجمد تي كو، نمك، فلفل و چند حبه قند افزوده، رويش آب ريخته و بعد از نيم ساعت قدري كره به آن اضافه نماييد.