آخرین اخبار
رژيم غذايي بلندمدت در تداوم كاهش وزن تاثير ندارد
مورخ : ۱۳۸۶/۲/۱۱
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از لوس آنجلس، محققان دانشگاه كاليفرنيا در لوسآنجلس با بررسي ۳۱مطالعه در زمينه كاهش وزن دريافتند كه رژيم غذايي طولاني مدت نميتواند مقدار وزن كاهش يافته را حفظ كند.

آخرین مقالات
انجماد مواد غذايي
مورخ : ۱۳۸۶/۲/۱۱
انجماد يكي از اصول نگهداري محصولات غذايي است كه از ديرباز مورد توجه بشر اوليه بوده است. استفاده از يخچالهاي طبيعي و نگهداري گوشت شكار و ماهي در داخل برف توسط اسكيموها، استفاده از مخلوط يخ و نمك براي ايجاد درجات حرارت پايين تر از يخ خالص، ابداع روش مكانيكي توليد سرما با استفاده از آمونياك

|

نخود سبز فرانسوي
مواد لازم :
كره 100 گرم
كاهو 350 گرم
پياز مكعبي خام و منجمد تي كو 100 گرم
نخود سبز تي كو 500 گرم
آب به مقدار لازم
نمك و فلفل به مقدار لازم
قند به مقدار لازم
طرز تهيه :
كره را در قابلمه ريخته و بعد از اينكه آب شد، نخود سبز منجمد تي كو را كه قبلا" از فريزر خارج كرده و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته ايد، درون قابلمه ريخته زير شعله ملايم تفت دهيد. پس از پانزده دقيقه يك ليوان آب جوش، كاهوي خرد شده، پياز مكعبي خام و منجمد تي كو، نمك، فلفل و چند حبه قند افزوده، رويش آب ريخته و بعد از نيم ساعت قدري كره به آن اضافه نماييد.
|