
سوپ پياز
مواد لازم:
پياز مكعبي خام و منجمد تي كو 500 گرم
قرص گوشت 1 عدد
سس سفيد 2 پيمانه
نمك و فلفل به مقدار لازم
نان تست 5 قطعه
پنير گودا 100 گرم
آبليمو 1 پيمانه
طرز تهيه:
پانصد گرم پياز مكعبي منجمد تي كو را نيم ساعت در يخچال قرار داده و با مقداري آب بپزيد. بعد از اينكه پياز كاملا" پخته شد در آبكش ريخته، پياز را در آسياب ريخته له كرده و به آب پياز اضافه كنيد. قرص گوشت را در يك پيمانه آب جوش حل كرده و به مواد بالا اضافه كرده، روي حــرارت مـلايم قــرار دهيــد تــا سوپ جــا بيفتــد. سوپ آمـاده شده را در ظرف پيـركس
ريخـتـــه آبلـيمـــو را اضافـــه نـمــوده و مخـلوط كـنيــد. سپس نــــان هـــاي تسـت را روي آن چيده و پنير گوداي رنده شده را روي نان ها ريخته و آن را در فر با حرارت سيصد و پنجاه درجه فارنهايت به مدت پانزده الي بيست دقيقه قرار دهيد.